Вршњачки тим се ове школске 2016/2017.године бавио низом активности на нивоу школе, а све у циљу побољшања квалитета рада школе и услова у којима ученици и запослени живе и раде.

Једна од активности била им је вршњачка едукација где су чланови тима ученицима   од првог до осмог разреда пренели своја знања о следећим темама:

1.      „Правилно пружање помоћи слабовидим и слепим особама“
2.      „Обележавање Светског дана детета“
3.      „Значај образовања“
4.      „Бонтон према хендикепираним особама“
5.      „Обележавање Светског дана социјалне правде“
 

Ученици од петог до осмог разреда су прошли обуку на тему „Дигитално насиље“ у организацији Вршњачког тима Прве техничке школе и Научног клуба са којим Вршњачки тим има значајну сарадњу.

Ове године у плану Вршњаког тима а искључиво за ученике осмог разреда било је планирано и орезивање школског воћњака и обнова воћњака са новим стаблима. Том приликом су ученици очистили воћњак и засадили по 5 нових стабала јабуке, крушке и шљиве. Акција је успешно реализована. Највећи добринос у овим активностима дали су следећи ученици:

1.      Јанко Влајовић
2.      Балша Мартиновић
3.      Миливоје Богдановић
4.      Богдан Ивић
5.      Михаило Јовановић
6.      Жељко Ристић
 

Генерација ученика 2001/2002.годиште је овим својим активностима оставила значајан печат у историји ове школе. Памтићемо их по много чему а посебно по њивој специфичности и посебном духу. Било је задовољство учествовати у њиховом сазревању и одрастању.

 

Ментор Вршњачког тима
Александра Изгаревић, педагог
 

Календар

Школска 2020/21.год

Школски часопис

еУправа

Распоред часова онлајн наставе за основну школу

Распоред часова

Распоред звона

Документација школе

 

есДневник